У Харкові знову піднімуть питання про перейменування проспекту Григоренка на Жукова

Нацкорпус збирається звернутися до депутатів Харкова

Харківській осередок Національного корпусу збирається виступити на сесії міської ради Харкова з приводу перейменування проспекту Петра Григоренко на маршала Жукова. Про це Нацкорпус повідомив на своєму Telegram каналі, передають "Коментарі. Харків".

У Національному корпусі повідомили, що подали заяву з проханням надати можливість виступу на наступній сесії Харківської міської ради.

"У нас є своя позиція з приводу ситуації, яка склалась, і хотіли б донести її до голови міста та депутатів. Разом з цим, зможемо побачити як виконуються положення про сесії, а саме 6 стаття (про присутність на засіданнях) регламенту Харківської міської ради", - говориться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що чергова сесія міської ради запланована на 26 лютого. Початок анонсували о 10.00. У порядку денному - 76 питань і традиційне - "Різне".

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові міський голова Геннадій Кернес підготував розпорядження про старт заходів, пов'язаних з перейменуванням проспекту Григоренка в проспект Маршала Жукова. Відповідний документ оприлюднений на сайті мерії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися