Відоме харківське масло не пройшло перевірку на якість

Вершкове масло, яке виробили в Харківській області, не відповідає держстандартам

Вершкове масло, яке виробляють на Харківщині, не пройшло перевірку на якість. Про це повідомляє ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області, передають "Коментарі. Харків".

Йдеться про масло, яке виробляє ТОВ "Богодухівський молзавод". Фахівці перевіряли зразок солодковершкового масла "Селянське" 73 % жиру, яке розфасували у пачки по 200 грамів (партія №83, дата виробництва 25.01.2020).

Виявилося, що продукція за масовою часткою немолочних жирів не відповідає ДСТУ. Наразі у Держпродспоживслужбі вживають заходи щодо відкликання виробником вищевказаної продукції та просять споживачів у разі придбання масла з цієї партії повідомити про це в Головне управління.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що Харківським молокозоводом, який виробляв маргарин під виглядом масла, зацікавився Антимонопольний комітет. Йдеться про виробництво продукту, на етикетці якого було позначено, що це солодковершкове масло, а сам він містив немолочні жири.

Також "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області з прилавків магазинів вилучають небезпечний продукт. В коріандрі, який експортується з Болгарії, знайшли сальмонелу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися