В поліції дрифт BMW на площі Конституції в Харкові назвали хуліганством і відкрили кримінальне провадження

Водій BMW, який дрифтував на площі Конституції, може понести кримінальну відповідальність

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо дрифту на площі Конституції в Харкові. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Кримінальне провадження відкрили за фактом хуліганства (ч. 1 ст. 296 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

У поліції повідомили, що досудове розслідування триває. Наразі правоохоронці встановлюють обставини та осіб, які причетні до події.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що ввечері, 26 лютого, в соцмережах Харкова з’явилося відео, на якому на площі Конституції BMW на великій швидкості їде по дорозі з боку Московського проспекту, йде в занос, виїжджає на зустрічну смугу і проноситься в парі метрів від Lada, яка іде по своїй полосі руху. Після цього водій BMW продовжує дрифтувати.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові поліція розшукує очевидців та водіїв, які ледь не постраждали від дрифту BMW на площі Конституції, а водія автівки викликали до правоохоронців. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися