Підліток втік з Росії в Україну в «пошуках кращого життя» (ФОТО)

Жителі Харківщини допомогли спіймати біженця з РФ

У Дергачівському районі 13 травня зупинили російського підлітка, який незаконно перейшов з Росії в Україну. Про це повідомили в Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Відзначається, що прикордонникам допомогли місцеві жителі. Люди розповіли про підлітка інспектору прикордонної служби, який вже передав інформацію до відділу прикордонної служби.

На місце відразу ж виїхав наряд, який оперативно знайшов підлітка та затримав його. За даними прикордонників, хлопець перетинав кордон в районі поселення Малійскіх Пасів.

За словами підлітка, йому недавно виповнилося 15 років і він громадянин РФ. Хлопець розповів, що прибув в Україну з Ленінградської області в пошуках кращого життя.

При собі у підлітка не було документів. Зараз правоохоронці встановлюють особу хлопця.

vC0QGXseAsIkLNv9PRxMd39qS.jpg

Нагадаємо, в соцмережах користувачі масово розповідають про те, як на території Харкова та області радіостанції з Росії "ловлять" краще, ніж українські. А в деяких північних районах Харківщини українського радіосигналу немає взагалі.

Раніше "Коментарі" розповіли, що частина Харківщини 17 по 21 травня залишиться без газу. Відзначається, що без "блакитного" палива залишаться жителі Богодухівського і Харківського районів. Якщо конкретно, то без газу будуть люди селища Свинарі Богодухівського району і селищ Липкуватівка, Ордівка, Нова Мерефа та Борки Харківського району.

Газопостачання відновлять після аварійно-ремонтних робіт. При цьому потрібен акт технічного обслуговування систем газопостачання та газового обладнання будинку та акт перевірки димових та вентиляційних каналів. Господарі повинні бути присутніми вдома і повинні усунути всі порушення Правил безпеки.




анон

15 травня 2021, 19:18

Россияне в ближайщем будущем ломанутся в Украину.

Дед Миха

15 травня 2021, 03:27

А самим не смешно???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися