Стало відомо, на скільки скоротилося населення Харківщини

За даними управління статистики в Харківській області, в перші три місяці теперішнього 2021 року з'явилося на світ 3814 немовлят, в той час як 12 тисяч людей померли. Про це пише "Слобідський край".

Станом на 1 квітня 2021 року на території Харківської області значилося понад 2 млн 626 тисяч жителів. Протягом періоду з січня по березень чисельність регіону скоротилася на 7607 осіб.

У статистичному відомстві підкреслили, що за перші три місяці року на Харківщині зареєстрували 12 472 померлих (це на 2087 осіб більше, ніж за аналогічний період 2020 року), а народилося 3814 немовлят (це на 157 немовлят менше, ніж за аналогічний період 2020 року).

Нагадаємо, що Мінцифри нещодавно кардинально оновив проект цифрового держави і державних послуг "Дія" та додало туди цілих 10 нових функцій. Деякими з них можуть скористатися не всі, а тільки жителі пілотних міст. Один з них - Харків. Про нові послуги розповіли на порталі "Дія". Однією з нових електронних послуг, доступних в "Дія", стала зміна місця реєстрації (прописки) онлайн. Роботу цієї функції будуть досліджувати поступово. Зараз нею скористатися можуть тільки харків'яни та жителі ще декількох міст. Для того, щоб отримати послугу, харків'янину знадобиться ID-карта і "Дія" - веб-портал або мобільний додаток. Детальніше читайте в матеріалі нашого видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Харківської області зросла захворюваність на коронавірус. Внаслідок захворювання за минулу добу СOVID діагностували у 299 людей, а померло 19 осіб.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися