На Харківщині в полі знайшли 30 мінометних мін часів Другої світової війни (ФОТО)

Всі вони були знешкоджені

На Харківщині знайшли боєприпаси періоду Другої світової війни. Мінометні міни калібру 82 і 50 мм було виявлено неподалік с. Довгеньке Ізюмського району. Про це повідомили в ДУ ДСНС України в Харківській області, пише Медіа група "Об'єктив".

У відомстві також зазначили, що всі боєприпаси були вивезені в безпечне місце та знешкоджені.

picture

picture

Раніше портал "Коментарі" писав, що під час суботника на річці Уди в смт Бабаї Харківського району екоактивісти намагалися очистити річку від сміття, перш за все - від пластикових пляшок, з яких утворилися цілі острівці площею від 30 до 50 метрів. Однак за суботу вдалося знищити лише половину одного острова, а таких на річці - мінімум три. Про результати очищення і подальші плани розповіли організатори в спеціальній групі, присвяченій акції. За словами активістів, під час першого етапу збирання з річки була вилучена величезна купа пластику вагою 312 кг. Крім пластикових пляшок, зі сміттєвого острівця витягли 1449 кг битих скляних пляшок, 2 тонни дрібного пластика і 4-5 тонн повалених дерев, з-за яких пляшки затримувалися на місці і утворювали острова.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Харкові жінка знайшла у себе в шафі величезних чорних павуків, які схожі на отруйних каракуртів. Відповідні фотографії опублікувала в соцмережах подруга переляканою жінки і запитала куди краще звернутися за допомогою. Жінка зазначила, що павука знайшли в "сталінці", однак вулицю вона не вказала. У коментарях люди писали, що це звичайні домашні чорні павуки і боятися нічого. Однак автор поста гостро відреагувала на дані повідомлення і додала, що вона біолог.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися