У Харкові ремонтують тепломережу: де не буде гарячої води

У зв’язку з великим обсягом ремонтних робіт комунальники попередили харків’ян про відключення гарячого водопостачання

У Харкові на кількох ділянках тривають ремонтні роботи тепломережі, через це у деяких районах міста відключили гарячу воду. Про це повідомляє комунальне підприємство "Харківські теплові мережі".

Тривають ремонтні роботи з відключенням гарячого водопостачання у Шевченківському та Слобідському районах Харкова:

— ділянки тепломагістралі на чотири житлових будинки на вул. Авіаційна, вул. Динамівська, пров. Фанінський до 17:00 30 червня;

— ділянки тепломагістралі на два житлових будинки та один лікувальний заклад на вул. Фонвізіна та пр-ті Героїв Сталінграда до 16:00 26 травня;

— ділянки тепломагістралі на 32 житлових будинки, один лікувальний заклад, три дитячих заклади на вул. Фонвізіна та пр-ті Героїв Сталінграда до 16:00 28 травня;

— ділянки тепломагістралі на два житлових будинки на пр-ті Гагаріна та вул. Державінська до 16:00 25 травня.

Раніше повідомлялося, що у Харківській області ремонтують тепломагістралі.

Жителі Харківського та Дергачівського районів до 7 червня залишилися без гарячої води. Воду відключили в смт Солоницівка (Дергачівський район) та смт Пісочин (Харківський район).

Комунальники ремонтуватимуть тепломагістраль ТМ-73, тому проводять відгалуження від тепломагістралі ТМ-76.

Загалом без гарячої води залишаться 94 житлових будинки, два дитячих заклади та одна школа. Ремонт зачіпає людей, які живуть по вул. Пушкіна, Сумському Шляху, Енергетичній, Кушнарьова, Макаренко, Куряжській і пров. Квартальному.

У Шевченківському районі до 14 червня ремонтуватимуть ділянку тепломагістралі ТМ-45. Гарячої води не буде по вул. Яроша, Єсеніна та Тобольській у 37 житлових будинках, дитячій установі та школі.

Нагадаємо, у Харкові стався витік газу. Через це "Харківміськгаз" має намір провести ремонтні роботи в Київському районі міста.

У період із 24 до 28 травня у зв'язку з ліквідацією витоку газу на розподільчому підземному газопроводі середнього тиску газопостачання припиниться для мешканців кількох вулиць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися