У Харкові батько з сином відкрили наркотичний бізнес

Син з батьком відкрили наркобізнес в Telegram-каналі

Харків'янин у свої 44 разом із 21-річним сином організував наркотичний бізнес через Telegram. Про це розповіли в Харківській обласній прокуратурі. Подробиці розкрив керівник Київської окружної прокуратури Едуард Новіков.

Правоохоронці вилучили у сім'ї 700 грамів PVP, 2 пакети з канабісом загальною вагою близько 100 грамів і 6 таблеток з МDMA. Всього вартість наркотиків склала 650 тисяч гривень. Зазначається, що до затримання батько з сином встигли розкласти по 15 закладок кожен.

Наркоділерам повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання і зберігання наркотиків з метою збуту).

Наркобізнес у Харківській області. Останні новини

• У Харківській області зловмисники налагодили канал збуту сильнодіючих наркотиків через територію Росії в окуповану Донецьку область, психотропи переправляли в дитячих візочках. Наркотики переправляли через водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні перевезення пасажирів і товарів на непідконтрольну українській владі територію Донецька. Їм передавали наркотики під виглядом побутових посилок.

• У Харківській області на гарячому спіймали військового, який іншим військовослужбовцям продавав наркотики. Згідно з даними правоохоронців, чоловік створив схему з продажу наркотиків серед товаришів по службі. Його затримали під час продажу товару на 2500 гривень. Військовослужбовець затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

• У Харкові поліцейські затримали двох наркозакладчиків - 33-річну жінку та 37-річного чоловіка. Зазначається, що жінку зловили, коли вона рила щось на дитячому майданчику. У неї виявили згорток PVP вагою 20 грам. Наркотики призначалися для подальшого перепродажу через інтернет-магазин. Її подільником виявився 37-річний чоловік.






Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися