Профілактика коронавірусу: в Харківській області відкрили «гарячу лінію»

Телефон працюватиме цілодобово

В середу, 4 березня, на Харківщині запрацював телефон "гарячої ліні". Спеціалісти відповідатимуть на питання, що стосуються коронавірусу. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в ДУ "Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України".

Рішення відкрити "гарячу лінію" прийняли на засіданні тимчасової  обласної протиепідемічної комісії, яке пройшло в Харківській облдержадміністрації. Вона працюватиме для оперативного інформування населення та раннього виявлення симптомів, схожих на коронавірусну інфекцію. Телефон працюватиме цілодобово. Задати питання можна за номером: 712-45-00.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові та області розпочалася низка епідеміологічних заходів з протидії поширення короноавіруса в регіоні. Установи охорони здоров'я переведуть на посилений протиепідемічний режим роботи. Громадський транспорт дезінфікуватимуть, а в навчальних закладах проводитимуть санітарну обробку приміщень та інвентарю. Особливу увагу приділять вищим навчальним закладам, в яких навчаються студенти-іноземці.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові будуть проводити щоденний моніторинг стану здоров'я співробітників, які працюють на підприємствах з масовим скупченням людей. Це стосується ринків, торгових центрів, супермаркетів, закладів культури, студентських гуртожитків тощо.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися