Для реклами зоопарку в Харкові встановили фігури тварин, що світяться

Фігури встановили вже на двох локаціях

Зараз у Харкові відбувається акція, присвячена відкриттю оновленого зоопарку. На вулицях міста встановлено фігури тварин, які світяться вночі. Про це повідомила пресслужба Харківської міськради.

Зазначається, що неподалік від станції метро "Олексіївська" і на перетині вулиць Клочківської та Космічної вже встановлені фігури слона і жирафа, що світяться. 

Всього в рамках рекламної кампанії фігури тварин-мешканців оновленого Харківського зоопарку (бегемота, лева і левиці, ще одного жирафа) Планується встановити у семи локаціях на найбільших автомагістралях міста, зокрема на Московському проспекті й проспекті Гагаріна.

Зазначимо, що довгоочікуване відкриття зоопарку в Харкові відбудеться 23 серпня і буде приурочене до Дня міста. За словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, після реконструкції зоопарк міста стане об'єктом світового рівня. Терехов повідомив, що станом на сьогодні здані будинки для мавп і слонів, на фінальному етапі роботи над літнім майданчиком для жирафів і будинком для бегемотів. Терехов запевняє, що зоопарк є національним об'єктом, архіважливим для Харкова, який здатний підняти місто на найвищу планку.

У матеріалі видання "Коментарі" також можна прочитати, що в Харківському зоопарку витратять ще 15 мільйонів на туалет в зоні "Світ узбережжя".  Це вже не перші гроші, які йдуть на зазначені туалет. Ще у 2020 році зоопарк уклав договір з ВАТ "Трест Житлобуд-1" із  будівництва туалету в цій зоні на 16,5 млн гривень. Іншими словами всього на туалет піде мінімум 31 млн. Крім того, ще 16 мільйонів і 300 тисяч гривень в Харківському зоопарку витратять на реконструкцію громадського туалету з благоустроєм прилеглої території в зоні "Контактний зоопарк".



Светлана

12 серпня 2021, 08:59

Хорошо бы еще и инфраструктуру поднять до мирового уровня)))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися