У мережі показали, як виглядає оновлений зоопарк у Харкові (ФОТО)

Відкриття зоопарку відбудеться 23 серпня

У мережі з'явилися фотографії реконструйованого зоопарку в Харкові. Знімки парку з висоти пташиного польоту оприлюднив Telegram-канал "Де в Харкові".


Зазначимо, Харківський зоопарк — один із найбільш очікуваних в місті об'єктів, який зараз знаходиться на масштабній реконструкції. Двері Харківського зоопарку відчиняться для харків'ян і гостей першої столиці 23 серпня на День міста. За твердженням секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, в зоопарку після реконструкції будуть відсутні решітки, а залишаться лише спеціальні огорожі. Така концепція буде підкріплена надійною системою безпеки. Чиновник також стверджує, що будівельниками активно використовується ландшафт: рови з водою, кам'яні стіни, оглядові майданчики, винесені над зоною проживання тварин тощо. Всього на реконструкції об'єкта задіяні понад 600 осіб.

Секретар харківської міськради впевнений, що після поновлення зоопарк стане об'єктом не просто всеукраїнського, а світового рівня. Терехов також зазначив, що вже були здані будинки для безлічі мешканців, зокрема жирафів, слонів, мавп і бегемотів. За словами секретаря міськради, реконструйований зоопарк підніме Харків на найвищу планку.

Для зручності новий зоопарк організували по секціях, тепер там будуть окремі будинки: "Стежка тигра", "Королівство слонів", "Планета мавп", "Далекий Схід" і "Дика Австралія". Також завдяки сприянню ЄАЗА, тварини в Харкові отримали спеціальні збалансовані раціони, які розроблені для забезпечення здорової життєдіяльності тварин, які виховуються у неволі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися