Харків'ян знову не пускають до Грузії

У харківському аеропорту затримують рейс

У Харкові затримують рейси в Батумі й назад. Про це свідчать дані з сайту самого аеропорту.

Спочатку рейс YE 223 компанії YanAir Airlines повинен був вилетіти в Грузію о 15:10, але його затримали до 23:30. А рейс із Батумі мав вилетіти о 14:10, але тепер покине аеропорт о 22:10. При цьому рейси в Грузію і звідти від компанії SkyUp Airlines літають за розкладом.

Головні новини Харківській області:

Один із близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими антикорупціонерами. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито неправдиву інформацію про нього і виплатити компенсацію у 50 тисяч гривень.

У Харківській області станом на 28 серпня коронавірус виявили всього у 187 осіб. За добу від коронавірусу померло шестеро осіб. В області COVID-19 діагностували вже у 151 693 осіб. За весь період пандемії в регіоні від COVID-19 померло 3669 хворих. Одужало від коронавірусу вже 146 054 осіб. Зараз під наглядом медиків знаходиться 1970 пацієнтів.

У мережі почали з'являтися перші фотографії й відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку у Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися