У Харкові з'явився ще один парк: безкоштовні атракціони (ФОТО)

Відкрили ще один парк відпочинку для дітей і дорослих

У Харкові реконструювали та вже відкрили парк "Юність". Там влаштували цілий свято з виставкою, концертом, дискотекою та лазерним шоу. Відповідні фотографії опублікували в пресслужбі ХОДА.

На території парку з'явилися спортивні та дитячі майданчики, скеледром, місце для вигулу собак, громадський туалет і замок для дітей. У мерії відзначили, що реконструкція локації триває і там з'явиться ще багато всього цікавого. На відкритті парку був присутній секретар міськради Ігор Терехов.

Інші новини:

В мережі почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття зоопарку в Харкові. Всі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

У Харкові заборонять рух транспорту по площі Свободи з 30 серпня по 1 вересня (включно). Рух заборонять від вул. Сумської до вул. Трінклера. Транспорт може рухатися вулицею. Трінклера та просп. Незалежності. Крім цього 30 серпня з 16:00 до 19:30 та1 вересня з 16:00 до 20:00 заборонять рух на вул. Сумській - на ділянці від вул. Жон-Мироносиць до просп. Незалежності. Через це автобуси №20е, 119е і 202е змінять схему руху. Також 30 серпня з 16:00 до 19:30 і 1 вересня з 16:00 до 20:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській - на ділянці від просп. Незалежності до пл. Конституції.

Один з близьких друзів Кернеса депутат Харківської міської ради Ігор Аріх судитиметься з місцевими Антикорупціонер. Політик збирається зобов'язати ХАЦ (Харківський антикорупційний центр) спростувати нібито недостовірну інформацію про нього і виплатити компенсацію в 50 тисяч гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися