У Харкові в ексдепутата померла дочка: перекрили вулицю (ВІДЕО)

На Шевченка копи перекрили дорогу

У Харкові поліцейські перекрили одну смугу руху по вулиці Шевченка. Через це на Київській утворився затор. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах.

У Департаменті інфраструктури попереджали, що дорогу перекриють з 07:00 до 13:00 через масовий захід. Журналісти видання Newsroom з власних джерел дізналися, про що йдеться. Виявилося, що у вірменській церкві сьогодні прощаються із загиблою дочкою Валерія Арутюнова. Він є директором "Житлобуд-1", головою правління АТ "Трест Житлобуд-1". Також чоловік двічі був депутатом Харківської міськради.

Інші смерті у Харкові:

У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.

У п'ятницю, 6 серпня, у 59 років пішов із життя Олег Шаповалов, який був головою Харківської обласної ради з 2005 по 2006 рік.



путин хуесост

4 вересня 2021, 18:36

мда блин из-за этого перекрывать дорогу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися