У Харкові продають фейкові квитки в зоопарк

Харків'ян розводять фейковий квитками до зоопарку

У Харкові жителям роздають та продають фальшиві квитки в новий зоопарк. Про це попередили на сайті самої установи та додали, що жителям потрібно бути уважними, оскільки їх із такими квитками не пустять.

У зоопарку припустили, що така акція спрямована на дискредитацію. Все працює дуже просто: люди приходять, їх не пускають і вони йдуть додому злими.

Варто зазначити, що в зоопарк зараз можна потрапити за запрошеннями від Харківської міської ради. Такі запрошення видають пільговикам та працівникам комунальних підприємств. Крім цього, жителі можуть через офіційну інтернет-реєстрацію оформити собі безплатне запрошення один раз на місяць.

Контекст:

 Ймовірно, найбільш очікуваним святковим заходом, присвяченим Дню міста в Харкові, стало відкриття Харківського зоопарку. У мережі відразу ж почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття.

 Усі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 Оновлений Харківський зоопарк спеціально облаштований так, щоб ніщо не нагадувало про клітки, в яких раніше тримали тварин. Кожен вольєр зроблений відповідно до потреб його мешканців і враховує навіть спосіб пошуку ними їжі та режим дня.



Джерело: https://zoo.kharkov.ua/

V

11 вересня 2021, 11:58

Гнидота.сначала на бабки города выстроили это дерьмо.так теперь ещё и не пускают

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися