Помер екс-гравець харківського "Металіста": пішов молодим

Денис Барвінка помер у 27 років

Ексзахисник харківського "Металіста" Денис Барвінка помер 10 вересня. Хлопцеві було всього 27 років. Причину смерті поки не розголошують. Про це розповіли у пресслужбі Асоціації футболу Дніпропетровської області.

У футбольних виданнях написали, що Денис був одним із небагатьох футболістів "Металіста", який грав в основній команді під наглядом тодішнього тренера Мирона Маркевича. В Українській Прем'єр-лізі Денис зіграв 7 матчів і віддав одну результативну передачу.

Через постійні травми Денису довелося завершити свою кар'єру. Однак він продовжив працювати й став членом тренерського складу "Енергії" з Придніпровська.

Інші смерті у Харкові:

 У Харкові 1 вересня на 91-му році життя помер відомий вчений Юрій Лосєв. Він був одним із провідних фахівців в області інформаційних технологій в Україні, засновником і керівником наукової школи, пов'язаної з проблемами передачі інформації в автоматизованих системах управління. Під його керівництвом випустилися 40 кандидатів наук і 5 докторів наук за спеціальністю "Інформаційні технології".

 У Харкові 29 серпня помер від інсульту Народний артист України, актор театру Пушкіна і доцент кафедри майстерності актора Харківського державного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського Михайло Тягнієнко.

 У липні стало відомо про смерть відомого харківського вченого, одного з найстаріших співробітників Науково-технологічного комплексу "Інститут монокристалів" НАН України, професора, доктора технічних наук, головного наукового співробітника Володимира Рижикова. Вчений помер 26 липня на 82-му році життя.

 У п'ятницю, 6 серпня, у 59 років пішов із життя Олег Шаповалов, який був головою Харківської обласної ради з 2005 по 2006 рік.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися