До Харкова з Німеччини переїхали пінгвіни

У Харківському зоопарку тепер живуть пінгвіни

У Харківському зоопарку з'явилися пінгвіни (вперше в історії міста). Нові мешканці переїхали з Німеччини. Про це розповіли у пресслужбі установи.

Зазначається, що пінгвінів Гумбольдта в усій Україні можна побачити тільки у Харкові. Зоопарк отримав тварин за програмою Європейської асоціації зоопарків і акваріумів для розмноження і збереження виду.

Зараз в Харкові живуть три дівчинки - Маргарет, Агата і Шарлотта. У зоопарк повинні переїхати ще 10 німців (самці також будуть). Подивитися на пінгвінів можна на локації "Мир узбережжя", там для них обладнали відкритий вольєр площею понад 600 кв.м, який примикає до будівлі змісту з внутрішнім вольєром площею в 100 кв.м. Для тварин зробили все на найвищому рівні. 

Контекст:

 Ймовірно, найбільш очікуваним святковим заходом, присвяченим Дню міста в Харкові, стало відкриття Харківського зоопарку. У мережі відразу ж почали з'являтися перші фотографії та відео від відвідувачів, які отримали запрошення на урочисте відкриття.

 Усі відвідувачі одноголосно заявляють, що зоопарк вийшов просто чудовим: новенькі комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам тут добре.

 Оновлений Харківський зоопарк спеціально облаштований так, щоб ніщо не нагадувало про клітки, в яких раніше тримали тварин. Кожен вольєр зроблений відповідно до потреб його мешканців і враховує навіть спосіб пошуку ними їжі та режим дня.



Джерело: https://zoo.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися