ДТП у Харкові на Гагаріна: батько винуватця послав журналістку

Батько Харківського обурений українськими ЗМІ

Відома українська журналістка Тетяна Доцяк зв'язалася з батьком Миколи Харківського, який став фігурантом скандальної ДТП у Харкові. Відповідну посаду журналістка опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

""Пішла в ж**у!" - сказав мені сьогодні папік Колєнькі. Обурився папік, що на синулю багато бруду вилили в соцмережах і ЗМІ - про стрілянину, їзду на червоний, через подвійну смугу й протоколи поліції. Ні тобі: "Співчуваємо загиблим, переживаємо за потерпілих, дамо Коленьці по ж**і". Проблеми пообіцяв мені натомість", - написала журналістка.

Контекст:

У четвер, 28 жовтня, Київський районний суд Харкова обирав запобіжний захід 16-річному винуватцю ДТП на проспекті Гагаріна Миколі Харківському та взяв його під варту на 60 днів. Адвокат підлітка заявила, що він не ховатиметься від слідства, а навпаки разом з батьками сприятиме і попросила відправити його під домашній арешт або визначити заставу.

Увечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості, порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.

У поліції повідомили, що транспортний засіб було зареєстровано на матір водія. Після аварії 16-річного водія Infiniti затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі проводяться слідчі дії, а також призначено низку судових експертиз.



Джерело: https://www.facebook.com/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися