У центрі Харкова кілька днів перекриватимуть вулицю

Харківську вулицю перекриватимуть три дні

У Харкові кілька днів заборонятимуть рух транспорту по вул. Скрипника на ділянці вул. Пушкінській до вул. Чернишевської. Про це повідомили у Департаменті інфраструктури.

Зазначається, що у Центрі культури Київського району проводитимуть організаційні заходи. Перекриту ділянку можна буде об'їхати вулицями Пушкінської, Жінок Мироносиць, Сумської.

Сьогодні, 29 жовтня, вулицю перекрили з 07:00 до 17:00. Окрім цього рух заборонять і 31 жовтня з 18:00 до 1 листопада о 9:00.

ДТП у Харківській області:

Нагадаємо, що смертельне ДТП, внаслідок якої померло шестеро людей, сталося 18 жовтня 2017 року. Автомобіль "Лексус", яким керувала Зайцева, продовжував рух на червоний, перевищуючи швидкість, зіткнувся з "Фольксвагеном Туарег", за кермом якого перебував Геннадій Дронов. Винних засудили до 10 років ув'язнення.

Раніше "Коментарі" писали, що   момент наїзду поїзда Львів-Бахмут на 19-річну дівчину в Пісочині Харківської області потрапив на камеру. На відео можна помітити, як дівчина спочатку очікує, поки проїде один поїзд, а потім оглядається, щоб почати рух через залізничні колії. У соціальних мережах припускають, що через загальний шум і навушники загибла занадто пізно помітила другий поїзд. На кадрах видно, як дівчина спробувала прискоритися, однак не встигла.

Увечері, 26 жовтня, суспільство потрясла звістка про смертельну ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові. Внаслідок аварії загинула людина, ще трьох з тяжкими травмами доставлено до лікарні. Аварія сталася близько 20:40 на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Автомобіль Infiniti на величезній швидкості порушивши правила дорожнього руху, зіштовхнувся із Chevrolet, 58-річний водій якого загинув на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися