У центрі Харкова на п'ять місяців обмежать рух транспорту: подробиці

На площі Свободи облаштовуватимуть ковзанку

Рух транспорту площею Свободи, на ділянці від перехрестя вулиця Сумська – вулиця Свободи до Харківського національного університету ім. Каразіна, буде заборонено з 2 листопада до 31 березня 2022 року. Про це повідомили у прес-службі міськради.

Зазначається, що обмеження руху у центрі міста буде пов'язане з облаштуванням та подальшою роботою ковзанки на площі Свободи.

У зазначений період рух транспорту організують праворуч площі - від вулиці Сумської до вулиці Трінклера.

Нагадаємо, що у Харкові презентували проект фізкультурно-оздоровчої споруди "Льодова арена" у парку Машинобудівників. Планується, що там проводитимуть змагання з хокею, баскетболу, волейболу, шорт-треку, фігурного катання, дзюдо, боксу тощо. Крім цього, там звичайні харків'яни зможуть займатися там спортом. Арена розрахована приблизно на 3 тисячі глядачів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що у 2022 році у саду імені Шевченка обладнають спеціальні локації, де можна буде відпочити на газоні. Такі місця будуть обладнані у різних частинах парку.

Інші новини:

У Харкові на Плеханівській, 77 відкрився оновлений після реконструкції парк "Металіст". Парк реконструювали вже понад два роки. Тепер територію прикрашають інсталяції фантастичних тварин із підсвічуванням та звуковими ефектами.

У Харкові відкрився зоопарк. Всі відвідувачі одноголосні у своїх відгуках. Вони вважають, що зоопарк вийшов неймовірним: нові комфортні вольєри, обладнані з урахуванням природного способу життя кожної тварини, величезна раціонально розмежована територія, зручні містки для спостереження за тваринами, безпечні огорожі та відчуття того, що тваринам добре тут.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися