Стало відомо, коли Харківська область може перейти до "червоної" зони карантину

Станом на сьогодні, у "червоній" зоні 15 областей та Київ

За словами керівника Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрія Ганіченка, ще три регіони України цього тижня ризикують опинитися у "червоній" карантинній зоні. Йдеться про Харківську, Волинську та Тернопільську області. Про це пише видання РБК-Україна, посилаючись на брифінг Ганіченка.

"Зараз є три регіони, які цього тижня можуть увійти до "червоного" рівня епіднебезпеки. Це Волинська, Харківська та Тернопільська області", - повідомив він.

Журналісти нагадують, що станом на сьогодні у "червоній" зоні 15 областей та столиця України. У цих регіонах діють жорсткі карантинні обмеження аж до відвідування закладів громадського харчування та ТРЦ за наявності сертифікату про вакцинацію від коронавірусу. Деякі області запровадили обмеження на роботу транспорту.

Зазначимо, що за останню добу захворюваність на COVID-19 в Харківській області зросла на 0,6% і склала 208 979 осіб. Станом на 2 листопада у регіоні виявили 1337 нових випадків інфікування. Так, загальна кількість випадків у Харківській області досягла 208 979 громадян. Минулої доби від коронавірусу померло 17 осіб ( всього з початку пандемії - 4 739), а одужало 922 пацієнти ( всього - 170 889).

Раніше у матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що відомий лікар Євген Комаровський назвав три правила, які можуть сприяти зниженню зараження коронавірусом. За словами лікаря, все, що потрібно, - носити медичну маску, уникати натовпу і ходити на свіжому повітрі. Медик зазначив, що зараз, коли діти перебувають на канікулах, інфекцію можуть підхопити дорослі. Тому на батьків лягла ще більша відповідальність.




Виталий

3 листопада 2021, 14:03

Ну всё, выборы провели, можно нагибать!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися