Відомий харківський бізнесмен вважає, що в Україні потрібно запровадити електронне голосування

Харківський мільйонер прокоментував місцеві вибори

Бізнесмен із Харкова Юрій Сапронов прокоментував місцеві вибори та розповів, як підвищити явку. Відповідний пост він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"У громадян апатія та огида. "В лом" прийти, нічого ж від нас не залежить. Явка 28,6% по Харкову. Ну не всім звичайно. Все, як завжди — покоління 60+ обирає за усіх. То хто ж нам доктор? Це я не весь словесний пронос кандидатів і свій висловив. Не все лайно ще на вентиляторі. І так, НАЙГОЛОВНІШЕ, на всіх виборах, у всій країні. Завжди", - написав Юрій.

Бізнесмен запропонував підготувати Закон України та зробити електронний підрахунок голосів та електронне голосування, яке захищатиме результати та ніхто не говоритиме про фальсифікації.

"Просте, прозоре рішення. Маленька Естонія давно зробила, не те що США. У США о 20:00 закінчилися вибори, о 20:02 оприлюднили результати. Не так як у Путіна, транзитний сервер в одних руках. Без транзиту, так що backup і будь-який вхід через логін фіксується, хто, коли, і що коригував у якомусь розділі. Так що нічого пи@еть про фальсифікації – треба зробити електронне голосування", — підсумував бізнесмен.

Контекст:

 У Харкові 31 жовтня відбулися вибори міського голови, у яких переміг Ігор Терехов. Політичний експерт Олена Броницька розповіла виданню "Коментарі", що спричинило саме такий результат, і завдяки чому Терехову вдалося перемогти в один тур.

 Правоохоронці Харківської області порушили кримінальне провадження за фактом можливої фальсифікації протоколів на дев'яти дільницях Новобаварського району після звернення громадської організації "Громадянська мережа "Опора".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися