У Харківській області відкрили новий оглядовий майданчик (ФОТО)

Тепер новий міст став візитівкою Чугуєва

У місті Чугуїв Харківської області відкрили після реконструкції пішохідний міст з оглядовим майданчиком. Довжина відновленого пішохідного мосту становить 65 метрів, а ширина – 2,8 метра. Про це повідомила пресслужба Харківської державної обласної адміністрації.

Зазначається, що міст через трасу Київ – Харків – Довжанський реконструювали у рамках президентської програми "Велике будівництво".

Заступник мера Чугуєва Костянтин Бармін зазначив, що ремонт мосту розпочався у квітні. Його стара частина була повністю демонтована і новий міст збудували з нуля.

picture

"У проєктуванні передбачили облаштування оглядового майданчика, щоб об'єкт був привабливішим для відвідувачів, – розповів Костянтин Бармін. – Ми розуміли, що це буде не тільки інфраструктурний об'єкт, що з'єднує 2 мікрорайони з центральною частиною міста, а й знаковий, наприклад, для молодят, які тут фотографуватимуться".

picture

Крім того, міст прикрашений освітленням для прохідної частини, а також до нього додали декоративне освітлення на ванти та канати.

За словами місцевих жителів, пішохідний міст – справжня візитівка Чугуєва.

Зазначимо, що по суті це абсолютно новий міст, адже всі його конструкції були побудовані ще в 1986 році, і з того часу вони не оновлювалися, сильно застаріли й перестали відповідати нормам безпеки та експлуатації. Місцеві жителі у соцмережах повідомляють, що міст, який уже зараз збудовано, відрізняється від того, який спочатку був заявлений у проєкті. Особливе невдоволення у мешканців Чугуєва викликає відсутність у реальній конструкції доріжки для візків. Містяни зазначають, що на початковому проєкті мосту такий прохід був.

Раніше "Коментарі" писали, що одним з офіційних заходів до Дня Незалежності України у Харкові стало відкриття довгоочікуваного оглядового майданчика на даху Держпрому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися