Рекорд смертей і понад 600 нових випадків СOVID-19: у якій карантинній зоні Харківська область

Захворюваність на COVID-19 у Харківській області за минулу добу зросла на 0,28%

Міністерство охорони здоров'я України оприлюднило останні дані щодо показників епідемічної небезпеки в областях. Так, відомо, що станом на 17 листопада Харківська область залишилася у "помаранчевій" зоні, пише "Вечірній Харків".

Зазначається, що в регіоні перевищено два епідеміологічні показники. Рівень захворюваності більш ніж у дев'ять разів (681 випадок на 100 тисяч осіб за максимально допустимих 75 на 100 тисяч населення), а також рівень госпіталізації (70,2 на 100 тисяч населення за максимально допустимих 60).

Нагадаємо, що захворюваність COVID-19 у Харківській області за минулу добу зросла на 0,28% і склала 228 384 особи. Станом на 17 листопада, у регіоні зафіксували 639 нових випадків інфікування. Це новий антирекорд смертей у регіоні. Найбільша кількість летальних випадків – 45 – була зафіксована 13 жовтня. Зазначається, що одужало за добу 954 особи (188 402 загалом).

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" повідомлялося, що за словами віцемера Харкова Світлани Горбунової Рубан, у місті фіксують поступовий , але все ж таки спад захворюваності COVID-19. За її словами, також стало відомо, що в Харкові відкриють ще один центр вакцинації проти COVID-19. Тепер охочі зможуть зробити щеплення від коронавірусу в амбулаторії П'ятихаток (вулиця Вальтера, 8).

Інші новини:

- Завідувач лабораторії імунореабілітації Харківського інституту імунології та мікробіології Андрій Волянський заявив, що пандемія закінчиться вже до нового року, однак у світі ще довго "тлітимуть" численні осередки пандемії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися