У Харкові та області зміниться погода: коли чекати на похолодання

Температура повітря вночі опуститься до 11 градусів морозу

У зв'язку із впливом антициклону "Walpurga" у середу, 24 листопада, у Харківській області очікується холодна та суха погода. Прогноз опублікував Харківський регіональний гідрометцентр на сторінці у Facebook.

За даними синоптиків, завтра в регіоні очікується мінлива хмарність із вітром змінних напрямків.

Завтра стовпчики термометрів у Харківській області опустяться до 11-6 градусів морозу вночі, а вдень температура повітря становитиме від -3.. +2 градусів.

У самому Харкові, за прогнозом синоптиків, очікується температура близько 0 градусів вдень та 9...7 градусів зі знаком "мінус" вночі.

Опадів у регіоні 24 листопада фахівці не прогнозують.

Температурні рекорди у Харкові:

24 листопада: max +10,4 ° (1971 р.), Min -15,7 ° (1998 р.).

Нагадаємо, що у Харківській області екологи увірвалися з перевіркою до "Житлово-комунального господарства Золочівської селищної ради". Господарство перевищувало нормовану кількість допустимого скидання відходів.

Раніше видання "Коментарі" писало, що у Харківському районі багато років забруднювали річку Уди. Головним забруднювачем виявилася Темнівська виправна колонія №100. У колонії під керівництвом державної кримінально-виконавчої служби виробляють різні товари та займаються переробленням пластику. Прокуратура встановила, що протягом багатьох років на території функціонувала частково зруйнована каналізація, яка вже не стоїть на експлуатаційному обліку. Саме через цей комплекс відходи й потрапляли до річки. Скидання нечистот, на щастя, припинили. На території колонії встановили місця для збирання каналізаційних стоків загальним обсягом 498 метрів кубічних. Відходи вивозять щодня спеціалізованим автотранспортом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися