У Харкові вулицями бігала свинка (ВІДЕО)

По вулицях бігало домашнє порося

У Харкові 1 грудня у районі Комунального ринку люди натрапили на карликову свиню. Відповідне відео очевидці опублікували у соцмережах.

Мешканці намагалися впіймати свинку, а господаря знайти через інтернет. Все вийшло і тварину повернули харків'янці Ангелині, яка розповіла, що хрюшку звуть Клео, і він живе з її племінником. Зараз з маленьким Вілбуром все добре.


Інші новини:

У Харківській області 6 листопада офіційно стартував сезон полювання на парнокопитних тварин та хутрових звірів у мисливських угіддях, який триватиме до 30 січня. Полює на парнокопитних наодинці можна в будь-який день, а якщо командою тільки в суботу та неділю. На хутрових звірів лише у суботу та неділю. Обмежень на відстріл вовків, лисиць та єнотоподібних собак взагалі не існує, а от зайця один мисливець може здобути собі лише одного.

У Харківській області на 1 жовтня 2021 року в господарствах усіх категорій області налічувалося 144 тисяч голів великої рогатої худоби (в т.ч. 66,4 тис. корів), а також 166,2 тис. свиней, 54,1 тис. овець та кіз та 7,6 мільйона свійських птахів.

У Харкові 29 вересня на вулиці Грозненської невідомі прямо з вікна викинули маленьких кошенят. Відповідне відео очевидці опублікували в соцмережах, а потім правоохоронці вже підтвердили інформацію. До правоохоронців люди звернулися близько 12:10 і розповіли про подію. Поліціянти оглянули місця події та опитали свідків.

Раніше "Коментарі" розповіли про трагічний випадок з тваринами. В Люботині на вулиці Петровській, 29, живцем згоріли чотири поросяти (по 1 місяцю кожному). Відзначається, що повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 07:55. Коли пожежники прибули, їм довелося гасити господарську споруду на площі 50 кв.м. Свинок врятувати не встигли. Пожежу локалізували о 09:22, а повністю ліквідували о 11:15.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися