Картка харків'янина почала давати приємну знижку на їжу

"Кулиничі" приєдналися до проєкту "Картка харків'янина"

У Харкові торговельна мережа "Кулиничі" приєдналася до проєкту "Картка харків'янина". Про це розповів куратор проєкту, директор Офісу реформ Харкова Павло Столбовий.

Вже з 8 грудня у "Кулиничах" зі знижкою 5% можна буде купити хліб пшеничний "Київський" (половинка) 325 г та батон "Нива" 350 г Крім цього, до проєкту приєдналася мережа піцерій "Буфет", де тепер продають піцу з шинкою для власників "Картки харків'янина" на 10 гривень дешевше.

Контекст:

Щоб отримати "Картку харків'янина", не буде потрібно попередньої реєстрації. Достатньо прийти до Центру надання адміністративних послуг, вибрати послугу в терміналі, отримати талон та порядок черги пройти до адміністратора. Про готовність "X-card" повідомлять телефоном. Забрати готову картку можна в центрі, який одержувач вказав в анкеті при заповненні.

Для того, щоб заповнити електронну анкету, можна скористатися або мобільним додатком "Мій Харків" або вебверсією "Порталу електронних сервісів Харкова". На сайті або у додатку необхідно авторизуватися за допомогою BankID або IDGOV, після цього в переліку доступних послуг вибрати "Анкета-заяву на отримання Карти харків'янина".

Також видання повідомляло про те, що перші Карти почали оформляти школярам, для цього анкети роздали батькам учнів зі словами, що без такої картки діти не зможуть використати громадський транспорт.

"Картка харків'янина" – це унікальний проєкт, завдяки якому мешканці міста можуть отримувати знижки у супермаркетах, аптеках, закладах, медичних центрах, зоопарку, проїзді у громадському транспорті.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" поінформував читачів про те, що "Картку харків'янина" зможуть отримати не лише мешканці міста. У мерії назвали умови. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися