Нові карантинні правила: хто не зможе відвідувати харківський зоопарк з 6 грудня

Введення нових обмежень ніяк не торкнеться дітей

Починаючи з понеділка, 6 грудня, в Україні посилюють правила "жовтого" рівня карантину. Оскільки Харківська область зараз перебуває у "жовтій" зоні, заклади змушені вводити обмеження відповідно до нових правил. Не став винятком і харківський зоопарк. У його пресслужбі розповіли, хто зможе стати відвідувачем зоопарку.

З 6 грудня 2021 року набирають чинності зміни до Постанови Кабінету міністрів №1236 про встановлення карантину. Відповідно до вимог документа відвідування зоопарку допускається лише за наявності наступних документів:

- "жовтий" COVID-сертифікат або паперова довідка 063-О (термін дії 30 днів);

- "зелений" COVID-сертифікат (термін дії 365 днів);

- міжнародне свідоцтво про вакцинацію (термін дії 365 днів);

- іноземний COVID-сертифікат про щеплення вакцинами, дозволеними ВООЗ (термін дії 365 днів);

- негативний ПЛР-тест чи експрес-тесту визначення антигену (термін дії 72 години);

- Сертифікат про одужання (термін дії 105 днів).

Зазначається, нові правила не поширюються на дітей. Їх пропускатимуть у звичайному режимі. Відвідувачі старше 18 років повинні мати при собі документ, що засвідчує особу та один із перелічених вище документів.

Відповідні документи відвідувачі зоопарку перевірятимуть на вході.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківський зоопарк відсвяткував 100 днів від дня відкриття. Представники зоосаду розповіли про досягнення за цей період, а також про те, як зараз живуть їхні вихованці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з 6 грудня на атракціони у парку Горького пускатимуть не всіх. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://t.me/kharkiv_zoo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися