Харківський зоопарк підготували до зими (ВІДЕО)

Деяких тварин перемістили до зимових вольєрів

Харківський зоопарк повністю підготували до зимового сезону. Такі тварини як слон, бегемот, алігатор, носухи, гієни та японські макаки перебралися до зимових апартаментів. Про це повідомляє прессекретар зоопарку Жанна Сусло.

Всі перелічені тварини, як і раніше, виходитимуть вдень на прогулянки. Зазначається, що якщо погода не є критичною, тобто немає снігопаду, зливи або сильного вітру, то на прогулянку виходять практично всі тварини. А ось тривалість прогулянок для кожного виду своя. Слон, наприклад, може перебувати надворі тривалий час у мороз, оскільки він повільно втрачає тепло. Мавпи, навпаки, замерзають досить швидко.

У відкритих вольєрах на зиму залишилися гривасті барани, плямисті олені, верблюди, рисі, вовки, тигр, єнотоподібні собаки та деякі види птахів. Однак у них також є теплі підстилки, які постелі у їхніх будиночках.

У пресслужбі зоопарку показали, як зараз живуть тварини.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківський зоопарк відсвяткував 100 днів від дня відкриття. Представники зоосаду розповіли про досягнення за цей період, а також про те, як зараз живуть їхні вихованці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з 6 грудня у Харкові починають діяти нові карантинні правила, згідно з якими потрапити до Харківського зоопарку зможуть не всі. На вході відвідувачі перевірятимуть документи. Докладніше про те, які документи потрібно мати при собі, щоб потрапити до зоопарку, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися