У Харкові з'явиться нова спортивна локація

Будівництво планується розпочати орієнтовно у квітні-травні 2022 року

На Салтівському житловому масиві у місті Харків у 2022 році планується створення великої локації для ігор та спорту. Про це повідомляється у пресслужбі мерії.

Начальник управління екології та благоустрою Олексій Богач розповів, що міська програма цього року продовжиться і на внутрішньобудинкових територіях буде створено ще 40 мініпарків. Один із них з'явиться на проспекті Тракторобудівників, 103-го.

Велику територію планують поділити на зони: для дітей, батьків, власників домашніх вихованців та спортсменів. На новій спортивній локації зроблять спеціальний майданчик, на якому всі охочі зможуть займатися спортом, також буде оновлено територію для вигулу домашніх вихованців. На майданчику, як зазначається у пресслужбі, можна буде дресувати та тренувати своїх тварин.

Також зазначається, що поруч із майданчиком буде облаштовано парковку. Мер міста Ігор Терехов доручив упорядкувати територію поруч із майбутньою локацією, і лише після цього приступати до облаштування паркувальних місць.

До речі, на прохання мешканців на Салтівському житловому масиві зараз проводять ремонт внутрішньоквартальних доріг, в одному з будинків відремонтували всі під'їзди та замінили у них вікна.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Немишлянському районі Харкова незабаром відкриють сучасний багатофункціональний спортивний майданчик. Роботи зі встановлення спортивного майданчика ведуться у дворі одного з дворів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області створюють парк "Смарагдове джерело". Автори проєкту запропонували створити регіональний ландшафтний парк (РЛП) у межах природної зони, розташованої у Безлюдівській, Південноміській, Височанській, Мерефянській та Харківській територіальних громадах. Головною метою проєкту є збереження залишків цінних дібрів південного сходу України, в яких є багато рідкісних видів рослин, грибів та тварин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Андрей

8 грудня 2021, 19:09

А

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися