У Харкові суттєво подорожчає інтернет

"Тріолан" підвищить тарифи

У Харкові один із найзнаменитіших і найбільших провайдерів "Тріолан" з 1 січня 2022 року підніме ціну на інтернет. Відповідні повідомлення надходять підключеним до "Тріолан" мешканцям.

Мінімальний цінник на інтернет зі швидкістю 100 Мбіт/секунду підніметься на 30% і становитиме 180 гривень, а максимальний загалом 195 гривень (раніше коштував 150).

При цьому ціна на пакет Triolan.NET 1000 Мбіт/секунду не зміниться та становитиме 300 гривень на місяць. Зміни ціни пов'язані зі зростанням вартості зовнішніх каналів, електроенергії, обладнання та кабельної продукції.

Варто зазначити, що тариф є індивідуальним для кожного будинку. Дізнатися про власний можна на сайті компанії. Для цього потрібно буде ввести свою домашню адресу.

Інші провайдери про зміни поки що нічого не говорили.

Контекст:

В Україні на кінець 2020 року був найдешевший широкосмуговий інтернет у світі. У середньому пакет коштував 6,41 дол. на місяць.

У Харківській області у 2020 році підключеними до домашнього інтернету було 81,8% домогосподарств області. У містах цифра сягає 85%, а у сільській місцевості - лише 67,9%.

В Україні з 10 грудня набирає чинності закон №1489-IX "Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України". Тепер за пластикові пакетики, в які зазвичай кладуть овочі та фрукти, доведеться платити.

Раніше видання "Коментарі" писали, що вартість оренди квартир в Україні продовжує збільшуватись. Проте ціни на орендоване житло у Харкові залишаються найнижчими серед великих українських міст. Зазначається, що відповідне дослідження було проведено електронним ресурсом розміщення оголошень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися