У Харкові на кілька днів перекриють ділянку дороги: де не можна буде проїхати

Ділянку дороги у Харкові буде перекрито з 14 по 16 грудня

Наступного тижня у Харкові буде заборонено рух на ділянці дороги у Московському районі міста. Про це інформують у пресслужбі Харківської міської ради.

Так, за інформацією джерела, рух транспорту буде заборонено в Іскринському провулку, на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської. Зазначається, що тимчасові обмеження введуть 14 грудня з 9:00 і 16 грудня о 20:00 проїзд знову буде дозволено для автомобілів.

Як повідомляють у Департаменті інфраструктури, тимчасові незручності пов'язані з проведенням ремонтних робіт на водопровідній мережі в районі будинку №9 на провулку Іскринському.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на Харківщині відремонтували дві дороги. Обидві дороги є складовими під'їзного маршруту до Богодухівської ЦРЛ. Ця дорога є дуже важливою для Богодухова, оскільки вона з'єднує районну лікарню та центр, а також через неї пролягає під'їзд до опорної школи. У ході ремонту було замінено дорожню основу, нанесено розмітку, замінено дорожні знаки та багато іншого. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в ході пресконференції заступник міського голови з інфраструктури міста та Член виконкому Харківської міськради Євген Водовозов відповів на питання, що цікавить багатьох харків'ян, про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті. За його словами, прорахунки можуть бути зроблені після того, як відновиться пасажиропотік. Цим займаються спеціалізовані компанії, які вміють прораховувати тарифи для всіх міст Європи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися