У Харківській області на майдані проведуть новорічну дискотеку

Стало відомо, як у Лозовій святкуватимуть новорічні свята

З нагоди новорічних і різдвяних свят на території Лозівської міської територіальної громади буде проведено низку заходів. Про це повідомляється у пресслужбі Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, 19 грудня біля міського Палацу культури традиційно відбудеться відкриття новорічної ялинки. 25 грудня у театральній залі міського ДК підготували концертно-розважальну програму для мешканців Лозівщини "Новорічний МАСКА-рад".

З 25 по 31 грудня у Лозовій будуть новорічні свята, конкурсно-розважальні програми, святкові концерти для дітей, новорічні привітання, бали-маскаради, новорічні вогники.

З грудня по січень у Краєзнавчому музеї проходитиме виставка "Новорічні свята: традиції та розваги".

У ніч проти 1 січня на площі міського Палацу культури відбуватиметься новорічна дискотека. У міськраді зазначили, що святковий захід проведуть з 01:00 до 03:00.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, як прикрасили Харків до новорічних свят. З настанням вечора місто перетворюється з гарного на казкове. Яскрава ілюмінація приваблює городян зробити барвисті фото, а новорічні інсталяції підіймають святковий настрій. Напередодні Нового року місто було поповнено масою цікавих місць, де ви можете взяти прогулянку або навіть влаштувати фотосесію. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Видання також повідомило, що в цьому році 4,4 мільйона гривень були виділені для підготовки Харкова до Нового року. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки, на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Ната

24 грудня 2021, 01:14

Цього року мабуть взагалі не буду нікуди виходити, посвяткуємо вдома. Тим більше вже достатньо потратились на Віоліті, а ще продукти, ялинку треба купити

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися