Як у Харківському зоопарку пройшов "День зими" (ФОТО)

Гостям провели екскурсію та навчили робити годівниці для птахів

У зоосаду традиційно було проведено "День зими". На захід було запрошено дітей та сім'ї з громадської організації "Асоціація багатодітних сімей ("АММА"). Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради.

За словами джерела, 12 грудня у зоопарку для запрошених гостей було організовано "Зимовий квест" з різними вікторинами, конкурсами, а також майстер-класами.

picture

Крім того, дітям розповіли про різних тварин, які майже все життя мешкають у холоді. Потім співробітники навчили маленьких гостей робити годівниці для птахів своїми руками, щоб надалі вони мали інтерес підгодовувати птахів взимку.

picture

Також було проведено екскурсію територією зоосаду. Дітям показали, як різні тварини готуються до морозів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківський зоопарк відсвяткував 100 днів від дня відкриття. Представники зоосаду розповіли про досягнення за цей період, а також про те, як зараз живуть їхні вихованці. На сьогоднішній день у зоопарку проживає понад тисячу різних видів тварин. Зазначається, що відвідувачі можуть побачити всіх вихованців незалежно від настання холодів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з 6 грудня у Харкові почали діяти нові карантинні правила, згідно з якими потрапити до Харківського зоопарку зможуть не всі. На вході відвідувачі перевірятимуть документи. Докладніше про те, які документи потрібно мати при собі, щоб потрапити до зоопарку, читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися