У Харкові відкривається новорічний ярмарок: названо дату

Вже за кілька днів жителі Харкова зможуть відвідати новорічний ярмарок

До кінця цього тижня на головній площі Харкова відкривають новорічний ярмарок. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією джерела, ярмарок відкриють напередодні Дня Святого Миколая, 18 грудня. Зазначається, що працювати новорічне ярмаркове містечко буде аж до 16 січня.

Містяни зможуть придбати на ярмарку продовольчі та непродовольчі товари. Крім того, у продажі будуть різні сувеніри закордонного виробництва. Загалом у новорічному ярмарку цього року братимуть участь близько 50 суб'єктів господарювання.

Також на площі Свободи працюватимуть фуд-корти, що організовують зони з їжею, напоями та місцями для відпочинку.

Повідомляється, що новорічне ярмаркове містечко працюватиме щодня з 10:00 до 22:00.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що першим святковим заходом у грудні 2021 року стане традиційне відкриття новорічної ялинки на головній площі міста. 19 грудня, на День святого Миколая, городяни зберуться на площі Свободи, щоб подивитися на урочисте запалення новорічної красуні. Все це супроводжуватиметься концертом та карнавалом. Окрім того, у Харківській мерії вже опублікували план святкових заходів на грудень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися