Як на Харківщині місцеві жителі дорогу відремонтували: ФОТО

Місцеві зробили саморобний ремонт на ділянці дороги понад шість кілометрів

У Богодухівському районі місцеві жителі втомилися від проблем однієї з доріг та, не чекаючи ремонту, взялися робити його самостійно. Про це повідомляється у пресслужбі Валківської міської ради.

За інформацією джерела, місцеві разом із підприємцями організували ремонт дороги, яка сполучає Вишневе та Мельникове. Для роботи використовувалася власна техніка та матеріали. Зазначається, що на ділянці дороги понад шість кілометрів були замуровані ями. Їх засипали сумішшю щебеню та піску.

picture

Як повідомила староста Мельниківського старостату Валентина Сердюк, ділянка доріг, на якій робили ремонт, знаходилася у дуже поганому стані та була повністю не проїзною.

picture

"Їхати цією дорогою було неможливо через дуже великі ями. Добратися до Комишуватої можна було хіба пішою ходою. Особливо, коли йшов дощ, на дорозі було суцільне місиво. Тепер цим шляхом можна їхати", – розповіла Сердюк.

Після завершення ремонту місцеві тепер можуть, як і раніше, їздити цією дорогою.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на дорозі Коломак – Шелестово – Колонтаєв встановили 3 км нового дорожнього покриття. Термін виконання робіт за контрактом – 2 роки. Цього року за програмою планують відновити 3 кілометри дороги. Завершити оновлення 13-кілометрової ділянки планують наступного року. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Харківщині прокладуть дорогу до музею з шедеврами мистецтва, розташованого на околицях області. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися