У харківському метро курсуватимуть нові прохідні вагони (ФОТО)

У Харкові оновлять метро

У Харкові коштом закордонних інвесторів зараз планують купити прохідні вагони замість окремих. Про це розповів Харківський міський голова Ігор Терехов в інтерв'ю телеканалу НАШ.

Терехов зазначив, що за підтримки Європейського банку у місті всі окремі вагони замінять на прохідні. У мерії вважають, що це буде дуже зручне рішення для мешканців.

7BnETIOSPy8BxOOfKZv0l44Ff.jpg

Інші новини:

У Харкові не підвищуватимуть ціну на метро і вона залишиться на позначці 8 гривень. Це питання поставили Терехову також в інтерв'ю телеканалу НАШ після недавніх подій із метрополітеном у Києві. Там ходили довгі розмови щодо підвищення тарифу до 20 гривень (зі знижками можна було скоротити до 12) з 1 січня 2022 року. Проте це питання відклали до кінця опалювального сезону. Можливо, влада злякалася різкого негативу з боку місцевих жителів.

Попри покращення ситуації з коронавірусом у Харкові та переходу у "жовту" карантинну зону, у місті продовжують запроваджувати нові обмеження. Заступник міського голови з інфраструктури міста Євген Водовозов заявив, що городяни й надалі зможуть вільно здійснювати поїздки у харківському метро без сертифіката про вакцинацію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові розглянуть можливість скорочення інтервалу руху поїздів у метро, щоб уникнути масового скупчення людей. У метро, а також у закладах торгівлі та громадського харчування ще жорсткіше стежитимуть за дотриманням маскового режиму та соціальної дистанції. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися