Харків'яни скаржаться на розклад одного з автобусів

Містяни нарікають на те, що транспорт доводиться чекати чи не годинами

Жителі Харкова просять міську владу приділити увагу розкладу автобусів під номером 102 та внести деякі корективи. Таке прохання з'явилося на сайті електронних петицій Харкова.

Автор петиції звернулася до міського голови та Департаменту транспорту з проханням вирішити проблему з розкладом автобуса №102. За її словами, автобус курсує з дуже великим інтервалом, який іноді сягає години. Хоча, згідно з розкладом, він має ходити частіше. У зв'язку з цим городяни змушені довго чекати транспорт на зупинці або ж їздити з пересадками.

"Маршрут досить зручний, з'єднує різні райони міста. Але якість і час очікування залишає бажати кращого. За розкладом ходить часто, але за фактом можна годинами чекати на транспорт", - пише автор петиції.

Щоб дана петиція потрапила на розгляд, вона має набрати 5 000 підписів за 90 днів. За п'ять днів петицію підтримали 17 людей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що харківська міська влада планує змінити застарілі зелені автобуси та оновити парк громадського транспорту. Водночас у місті почнуть виробляти автобуси турецької марки "Karsan". Муніципальні автобуси курсуватимуть міськими маршрутами. Вони будуть доступні всім громадян пільгових категорій. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що харків'яни скаржаться на сміття у місті. За словами місцевих жителів, сміття стоїть тижнями. Люди вже зверталися районну адміністрацію та просили прибрати це все, проте нічого не змінилося. Фото міської "краси" місцеві опублікували із соціальної мережі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися