Жителів Харкова запрошують на новорічну фотосесію із тваринами (ФОТО)

Фотосесія проходитиме з вихованцями, які ще не знайшли свій будинок та свого господаря

Харківський притулок для тварин запрошує мешканців міста на благодійну фотосесію із тваринами. Про це повідомляється на сторінці КП "Центр поводження з тваринами" у Facebook.

Головна мета проєкту – це підвищення волонтерського духу серед молоді. Організатори зазначають, що завдяки такій фотосесії безпритульним тваринам можна швидше знайти нову родину. Подібна фотосесія проходила у 2020 році та практично всіх її пухнастих учасників уже забрали додому нові господарі.

picture

У заході можуть брати участь як дорослі, так і діти. Головною умовою зооволонтери назвали бажання займатися собаками та котиками та, звичайно, фотографуватися.

Фотографії з бездомними тваринами із притулку будуть зроблені на новорічній локації. Волонтери додали як приклад фото, зроблені на фотосесії минулого року.

picture

Захід проходитиме на вихідних, 25 та 26 грудня. Час проведення фотосесії – з 11:00 до 13:00. Щоб взяти участь, необхідно зв'язатися з організаторами, написавши їм на їхню офіційну сторінку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що напередодні одна з вулиць Харкова поповнилася новими святковими інсталяціями, які зможуть стати чудовою фотозоною. Багато хто вже встиг зробити на її тлі яскраві селфі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в зоопарку Харкова сталася важлива подія — його мешканцями стали три пінгвіни Гумбольдта. Ці пінгвіни дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися