У Харківському зоопарку відсвяткують день народження бегемотихи Степаніди (ФОТО)

Мешканців Харкова запрошують на свято

Сьогодні у Харківському зоопарку зазначають 29-й день народження бегемотихи Степаниди, яка є улюбленицею як найменших гостей зоосаду, так і дорослих. Про це повідомляється у пресслужбі зоопарку.

На честь дня народження Степаниди у зоосаду організують справжнє свято із подарунками та гостями. Організатори запрошують мешканців міста приєднатися до заходу. Для того, щоб побувати на святкуванні змогли якнайбільше людей, його організують у вихідний день.

Так, захід із нагоди відзначення дня народження бегемотихи Степаниди відбудеться у Харківському зоопарку у суботу, 25 грудня. Початок запланований на 11:00. Зустріч гостей біля будинку Бегемота. Саме там працівники зоосаду разом із гостями вітатимуть Степаниду. Крім того, на всіх, хто прийде, чекають тематичні майстер-класи, веселі конкурси, вікторини, а також подарунки.

До речі, Степанида є 16-м бегемотом, народженим у Харківському зоопарку. Співробітники зоосаду зазначають, що вона дуже сподобалася всім відвідувачам, а сама Степанида з радістю їх зустрічає.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що мешканців Харкова запрошують на новорічну фотосесію з тваринами із притулку. Головна мета проєкту – це підвищення волонтерського духу серед молоді. Організатори зазначають, що завдяки такій фотосесії безпритульним тваринам можна швидше знайти нову родину. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в зоопарку Харкова сталася важлива подія — його мешканцями стали три пінгвіни Гумбольдта. Ці пінгвіни – дуже довгоочікувані жителі. Над тим, щоб тварини прибули з Європи за програмою Європейської асоціації зоопарків та акваріумів до Харкова, у зоопарку працювали понад шість місяців. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися