У Харківській області на Центральній площі пройде новорічний захід: запрошують усіх мешканців міста

Святкові заходи відбудуться 25 та 30 грудня

У місті Куп'янськ, що на Харківщині, протягом двох днів на Центральній площі проходитиме новорічний захід за участю Діда Мороза та Снігуроньки. Про це повідомляється у пресслужбі Куп'янської міської ради.

У ході цього заходу гостей буде можливість зробити святкові фото з новорічними персонажами та привітати своїх дітей.

"Дід Мороз та Снігуронька запрошують городян на головну площу міста Куп'янська! Бажаєте зробити гарну новорічну фотографію, привітати своїх дітей зі святами чи просто насолодитися атмосферою Нового року? Тоді ми на вас чекаємо", — йдеться у повідомленні.

Також усі охочі зможуть передати подарунок дитині через Діда Мороза. Для цього, як зазначає джерело, необхідно попередньо домовитися з ним і непомітно передати подарунок. Дитині потрібно підготувати вірш чи пісню для Діда Мороза та Снігуроньки.

Святковий захід проводитиметься 25 грудня з 16.00 до 17.00, а також 30 грудня з 17.00 до 18.00.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській мерії вже опублікували план святкових заходів на грудень. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що цього року на підготовку міста до Нового року було виділено 4,4 млн гривень. Сам тендер оголосило КП "Міський інформаційний центр". Усі кошти мають піти на встановлення новорічної ялинки та святкових декорацій. Окрім новорічної ялинки на площі з'явилася піксельна сітка "Зоряне небо", святковий навіс, скульптура Діда Мороза, а також робітники встановлять огорожу святкового містечка. Зазначається, що декорації мають простояти до 19 січня 2022 року. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися