Сніжний колапс у Харкові: місто скували пробки (ВІДЕО)

У Мережі опублікували відео з транспортним колапсом у Харкові

Напередодні у Харкові пройшов сильний снігопад, що призвів до утворення величезних заторів на дорогах міста. Харків'яни скаржаться, що годинами не могли дістатися додому через те, що відбувається. На YouTube-каналі "Харків без слів" опублікували відео, на якому показали той самий сніговий колапс.

28 грудня надвечір у місті почалася сильна хуртовина. У зв'язку із цим рух транспорту значно ускладнився, а автомобілі буквально заносило на дорогах. Сильний снігопад почався на момент, коли більшість харків'ян повертається з роботи та на дорогах у цей час, як правило, велика кількість транспорту. Через війну рух тривалий час було паралізовано.

Також увечері 28 грудня на дорогах Харкова сталася велика кількість ДТП, що також вплинуло на величезні затори. У цей період поліцейські регулювали рух у найбільш перевантажених місцях.

У коментарях під роликом харків'яни зазначають, що ті, хто потрапляв у пробки, можу простояти у них кілька годин. Також, за словами городян, така ситуація тривала на дорогах навіть уночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що до Харківської області прийшов південний циклон. У зв'язку з цим 29 грудня у місті та області очікується погіршення погодних умов. Сьогодні протягом усього дня синоптики обіцяють хуртовини та сильні снігопади. Водіїв просять бути обережними, оскільки дороги надвечір покриються крижаною кіркою. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що кілька авто опинилися у сніговій пастці. Водії намагалися самотужки впоратися із ситуацією, але кучугура виявилася занадто великою. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися