До сліз: як на Харківщині поліцейські здійснили мрію дитини з важкою недугою (ФОТО)

Дитина мріє швидше одужати і в майбутньому стати співробітником поліції

У Чугуївському районі Харківської області проживає Дмитро - хлопчик із важкою недугою. Його найголовніша мрія – стати поліцейським. Місцеві правоохоронці на один день здійснили мрію дитини та зробили з неї справжнього поліцейського, який вирушив на своє перше патрулювання. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За словами джерела, історія дружби поліцейських та маленького Дмитра розпочалася навесні цього року. Тоді мама дитини звернулася через соціальні мережі до небайдужих людей із проханням про допомогу для лікування сина. У своєму повідомленні вона зазначила, що дитина має заповітну мрію - скоріше одужати та стати поліцейським.

Співробітники Чугуївського райуправління поліції дізналися про мрію дитини та спеціально для Дмитра пошили поліцейську форму та вирушили до неї у гості. Поява в будинку співробітників поліції стала великою несподіванкою для хлопчика та його родини. Того дня правоохоронці подарували дитині особисту форму, жетон і навіть службове посвідчення. Після цього разом із хлопчиком поліцейські вирушили на патрулювання містом.

picture

Після особистого знайомства з Дмитром співробітники поліції стали регулярно цікавитися його долею і надавати йому всіляку допомогу. Цього разу правоохоронці навідалися до дитини із новорічними подарунками. Правоохоронці передали хлопцеві солодощі, фрукти та поліцейську іграшкову машину.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові діти закликали до здорового способу життя та порятунку Землі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові відкрилася виставка ляльок, на яку можна сходити з дітьми. Вхід на захід є безкоштовним для всіх. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися