Коли у Харкові замінять Окружну дорогу

Скільки часу ремонтуватимуть харківську Окружну дорогу

У Харкові повністю відремонтувати Окружну дорогу зможуть лише за два роки. Про це розповів телеканал "Суспільне", посилаючись на начальника Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрія Алексєєва.

"План такий, що дорожня частина окружної дороги буде закінчена у 2022 році. Але не треба забувати, що у нас багато штучних споруд на Кільцевій дорозі — мости, шляхопроводи. Ми їх не ремонтували одночасно з основним проїздом, тому ще це був би просто колапс, рух був би просто паралізований. Частину з них ми закінчили у 2021 році, інші плануємо закінчити за наступні два роки", — сказав Алексєєв.

Контекст:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на мосту автомобільної дороги державного значення Р-78 Харків-Зміїв-Балаклея-Гороховатка вперше за 60 років ремонтні роботи. Повне завершення ремонту на мосту планується у 2022 році. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

На автодорозі Богодухів-Павлівка-Гути у Харківській області завершено капітальний ремонт, що проводився у рамках Програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Також видання повідомляло про те, що на автодорозі Старий Салтів-Приколотне, яка з'єднує три великі населені пункти – Великий Бурлук, Старий Салтів і Вовчанськ  проводять ремонтні роботи. Загалом уся дорога становить 16 км. Ця дорога є стратегічно важливою, оскільки з'єднує одразу три населені пункти, у яких проживає понад 15 тис. осіб. Зазначається, що востаннє ремонтні роботи на цій автодорозі проводилися понад 20 років тому. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися