У Харкові пройшов крижаний дощ: комунальники борються з ожеледицею в різних районах міста (ФОТО)

Комунальники з самого ранку вийшли посипати слизькі вулиці міста

На вихідних Харків накрили крижані дощі, які після нічних морозів залишили по собі ожеледицю на вулицях міста. Комунальники з самого ранку вийшли посипати слизькі ділянки доріг. Про це повідомляється на сторінці "Адміністрації Немишлянського району Харківської міської ради".

За словами джерела, сьогодні вранці основні транспортні маршрути, тротуари, внутрішньоквартальні дороги, зупинки громадського транспорту були посипані піщано-сольовою сумішшю.

picture

В Основ'янській районній адміністрації повідомили, що зранку працівники "Харківзеленбуд" та КП "Харківблагоустрій" обробили піщано-сольовими сумішами слизькі ділянки: зупинки громадського транспорту, пішохідні доріжки, парки, сквери, тротуари, а також прибудинкові території.

picture

У Московському районі також сьогодні проводиться робота з безперешкодного та безпечного пересування громадян. Про це повідомили у пресслужбі районної адміністрації.

picture

Також у Київському районі міста з самого ранку здійснюється посипання піщано-сольовою сумішшю прибудинкових територій, тротуарів, зупинок громадського транспорту, повідомляє пресслужба районної адміністрації.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на початку січня вулиці Харкова перетворилися на справжню ковзанку після дощу та нічного морозу. Містяни насилу могли дійти до зупинок, метро, магазинів тощо. Того дня харків'яни стали публікувати фото безкоштовної "ковзанки" у соціальній мережі, на що незабаром відреагували у мерії.

У Харківській міській раді розповіли, чому у місті сталася така ситуація. Як виявилося, вся проблема у нестачі кадрів, адже на сьогодні у Харкові лише 1500 двірників. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися