У Харкові жителям відключать опалення та гарячу воду

Сотні харків'ян залишаться без опалення

У Харкові 17 січня на Нових будинках сотні мешканців залишаться без опалення з 08:00 до 20:00. Про це розповіли у КП "Харківські тепломережі".

Зазначається, що без тепла залишаться мешканці 58 житлових будинків та учні однієї школи на ділянці, обмеженій проспектами Героїв Сталінграда та Лева Ландау, а також вулицею Ньютона. Крім цього 54 житлові будинки на якийсь час відключать від гарячої води.

На зазначеній ділянці, а якщо конкретно на проспекті Героїв Сталінграда, 140 і просп. Льва Ландау, 2, комунальники усуватимуть дефекти.

Інші новини:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харкові шлунку однорічної дитини знайшли одинадцять магнітів, які з'єдналися у кільце. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області змінилися ціни на фрукти та овочі. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Держпродспоживслужба у Харківській області погодила нове меню 40% шкіл регіону . Таким чином, уже з цього тижня у навчальних закладах дітей годували новими стравами. Відповідно до постанови Кабміну, у їдальнях навчальних закладах заборонено годувати дітей сосисками, додавати в чай та какао цукор, а сіль має бути лише йодованою та додавати у мінімальних кількостях.

У суботу, 15 січня, у Харкові проходитиме Всеукраїнський фестиваль "Вертеп-Фест-2022". У зв'язку з цим рух деяких автобусів та тролейбусів буде тимчасово змінено. З 11:30 до 11:00 15 січня на вул. Сумській на ділянці від пл. Конституції до вул. Жін-Мироносиць, буде заборонено рух громадського транспорту.




Джерело: https://www.hts.kharkov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися