На Харківщині загудять сирени

Громадянам рекомендують зберігати спокій

У середу в Харківській області в обідній час загудять сирени. Про це повідомляють у Департаменті цивільного захисту Харківської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерела, 19 січня мешканцям області варто готуватися до того, що о 14:25 загудуть сирени. Жителів просять не панікувати та зберігати спокій, оскільки у цей день пройде планова перевірка засобів сповіщення населення. Тому на деякий час буде включено сирени.

"Просимо мешканців Харківської області зберігати спокій та продовжувати свої справи. Уривчасте звучання електросирен означає "Увага всім!", — зазначають у Департаменті цивільного захисту ХОДА.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував читачів про те, що харківські поліцейські в черговий раз отримали повідомлення про те, що у місті заміновано школу. Як і в минулі рази, зловмисник не назвав номер нібито замінованої школи. У зв'язку із цим правоохоронцям довелося перевірити усі школи міста на наявність вибухонебезпечних предметів. У поліції зазначили, що на час перевірок учнів та персонал було евакуйовано. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що мешканців Харкова та Харківської області попередили про погіршення погодних умов цього тижня. Синоптики прогнозують різке похолодання. Плюс до всього до міста та області повернуться снігопади, які змінюватимуться мокрим снігом із дощем. Крім того, на дорогах знову очікується ожеледиця, оскільки вночі будуть морози. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися