Канатна дорога у парку Горького закрилася: що сталося

Канатну дорогу в Харкові буде закрито три тижні

У Центральному парку культури та відпочинку імені Максима Горького, що є головним парком міста Харків, тимчасово закрили популярний атракціон — канатну дорогу. Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ".

За словами джерела, відсьогодні, 17 січня, канатну дорогу закрили на профілактичний ремонт. Загалом роботи планують проводити протягом трьох тижнів. За цей період фахівці проведуть роботу щодо перевірки функціонування атракціону.

За попередньою інформацією, канатну дорогу знову запустять уже наступного місяця — у п'ятницю, 4 лютого.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що з 6 грудня на атракціони у парку Горького пускають не всіх городян. Відвідування атракціонів можливе лише для відвідувачів, які мають при собі один із ковід-документів, які є у списку необхідних. Однак ці обмеження не поширюються на дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Крім того, на початку грудня Харків почали прикрашати до Нового року. На вулицях міста з'явилася ілюмінація та новорічні локації, що піднімають святковий настрій. Парк Горького не став винятком. Там також з'явилося казкове місце, яке одразу полюбилося відвідувачами парку. Нову локацію відкрили на алеї між озером і Французьким парком.

Також видання повідомляло про те, що у Мережі показали, як парк імені Горького прикрасили до новорічних свят. Безліч святкових локацій, що з'явилися, стали улюбленими місцями городян для вечірніх прогулянок або фотосесій. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися