У Харкові автобуси Karsan вийшли на новий маршрут

Перевізник відмовився від цього маршруту і міська влада зробила його муніципальним

Нові автобуси "Карсан" відтепер обслуговуватимуть ще один автобусний маршрут у Харкові. Про це повідомляється у пресслужбі Харківської міської ради.

За інформацією Департаменту інфраструктури, сьогодні, 18 січня, Karsan вийшли на автобусний маршрут №241е (пл. Конституції – вул. Шишковська). Зазначається, що незадовго до того приватний перевізник відмовився від цього маршруту. Тоді міська влада зробила його муніципальним, щоб не завдавати незручностей городянам, які користуються цим маршрутом.

Раніше мешканці міста стали скаржитися на те, що перевізник скоротив кількість рухомого складу. Це призвело до того, що інтервал очікування значно збільшився. Харків'яни довго не могли дочекатися транспорту. Тепер на маршруті працюватимуть чотири "Карсани".

У міськраді нагадали, що на сьогодні у Харкові муніципальні автобуси курсують на 28 міських маршрутах. Загалом у місто надійшло 150 "Карсанів".

На сайті електронних петицій Харкова городяни просять замінити маршрутки №67 на автобуси Karsan. Автор петиції зазначає, що інтервал очікування є занадто великим і це завдає значних незручностей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" інформував про те, що міська влада планує замінити застарілі зелені автобуси та оновити парк громадського транспорту. Крім того, невдовзі у Харкові ще й вироблятимуть автобуси "Карсан".

Також видання писало про те, що харків'яни скаржаться на розклад одного з автобусів. На сайті електронних петицій почали голосувати за те, щоб до розкладу цих автобусів внесли корективи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися