У Балаклії усіх охочих пригощатимуть піцою

Піцу будуть готувати біля міського будинку культури

Деокуповану Балаклію знову відвідає благодійна організація “Благодійний фонд “М.Р.І.Я” разом з шотландським благодійним фондом Siobhanstrust. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

У середу, 19 жовтня, будуть готувати для мешканців міста безплатну піцу. Пригощатимуть містян з 10:00 до 16:00 на площі Ростовцева, біля міського Будинку культури. 

“Чекаємо на кожного скуштувати смачну піцу”, - запросили містян у Балаклійській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на початку жовтня було організовано польову кухню для мешканців Балаклійської громади. Ініціативу реалізували силами благодійного фонду К12 "Ukrainian emergency food", UACOM, фонду "Героям України" та за підтримки підприємців міста Дніпро. За тиждень для жителів Балаклії приготували майже 5000 порцій гарячих обідів.

А у п'ятницю, 7 жовтня, до вже працюючих відділень ПриватБанку та Ощадбанку додався і Ukrsibbank. У Балаклії відділення Ощадбанку відновило роботу за адресою: вул. Соборна, 90. Відділення ПриватБанку діє за адресою пл. Казмірука, 11. Адреса роботи банкоматів ПриватБанку у Балаклії: вул. Жовтнева, 16 та вул. Жовтнева 10 (приміщення поліклініки). З 07 жовтня у місті розпочало свою діяльність відділення Ukrsibbank. Адреса установи - вул. Жовтнева, 16. Також працюють два банкомати вказаного банку.

Загалом триває відновлення звільненої території Балаклійської громади. Фахівці ДСНС здійснили обстеження та вилучення вибухонебезпечних предметів у звільнених населених пунктах Балаклійської громади. Перевірили ліс, дороги, газопроводи, ЛЕП. Також виконувалися заявки від населення щодо виявлення вибухонебезпечних предметів.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися